sesiuni de 2 ore

GRUPURI DE PRACTICA pentru dezvoltarea curajului

5 Tipare de comportament declanșate de frică

Am lucrat în ultimii ani cu sute de oameni, în zeci de mii de ore de training, pe foarte multe domenii diferite.

Dintre toţi aceşti oameni însa, exista o categorie de care mintea mea a rămas agăţată

Cei care știu mult, sunt competenți dar rămân blocați doar în informații. Nu trec la practică

Din păcate, mulți dintre noi suntem predispuși să ne oprim la stadiul de cunoaștere și nu reușim să trecem la urmatorul nivel al punerii în practică.

Informația are valoare numai dacă o punem în acțiune Fără practică, ea nu poate produce niciun fel de schimbare sau îmbunătățire.

Unele dintre problemele comune pe care mulți dintre noi le avem și care ne împiedica să trecem la acțiune sunt legate de comportamentele declanşate de frică (fear based pattern).

Acestea sunt adesea învățate din experiențe trecute și pot deveni automatizate în timp. Ele apar atunci când suntem confruntați cu o situație percepută ca fiind periculoasă sau amenințătoare.

Aceste modele pot afecta capacitatea noastră de a lua decizii bune, de a avea relații sănătoase și de a avea o calitate a vieții mai bună.

Depășirea acestor tipare necesită o abordare deliberată și o practică constantă.

Uite care sunt cele mai cunoscute comportamente declanșate de frică:

Inner Critic este un tipar de comportament în care o persoană sabotează propria sa fericire și succes prin comportamente care sunt dăunătoare sau autodistructive.

• Persoanele care sunt afectate de acest comportament pot să se auto-saboteze prin subminarea propriilor lor eforturi, evitarea situațiilor de succes și pierderea de timp și de energie în activități inutile.

People Pleaser este un tipar de comportament în care o persoană își plasează nevoile și dorințele altor persoane înaintea propriilor nevoi și dorințe.

• Persoanele care sunt afectate de acest comportament se simt adesea obligate să facă ceea ce își doresc ceilalți, chiar dacă aceasta este împotriva dorințelor lor.

• Acest comportament poate duce la epuizare, resentiment și pierderea identității personale.

Procrastinarea este un tipar de comportament în care o persoană amână activitățile sau sarcinile importante până la ultimul moment.

• Persoanele care sunt afectate de acest comportament se pot simți copleșite de sarcini și se tem de eșec.

• Acest comportament poate duce la pierderea de timp și la stres suplimentar.

Perfectionismul este tiparul de comportament care își propune să atingă un standard de perfecțiune nerealist.

• Persoanele care suferă de acest comportament se concentrează excesiv asupra detaliilor și pun presiune asupra lor în a realiza lucrurile perfect. Aceștia sunt adesea autodistructivi și tind să se compare cu alții în mod constant.

• Acest comportament poate fi dăunător, deoarece poate duce la anxietate, depresie și pierdere de timp.

Sindromul Impostorului este tiparul de comportament în care o persoană are sentimentul că nu este la înălțimea sarcinii, chiar dacă are performanțe remarcabile.

• Persoanele care sunt afectate de acest comportament se simt adesea nesigure și se tem că vor fi descoperite ca fiind un impostor.

• Acest comportament poate duce la pierderea încrederii în sine și la evitarea succesului.

Te regăseşti în ele?

Toate aceste tipare de comportament sunt declanșate de frică.

Frica este o emoție naturală și normală, dar atunci când aceasta devine dominantă în viața noastră, poate duce la consecințe negativeDupă ce am ajutat deja mulţi oameni să depaşească aceste comportamente si, mai ales, în urma webinariilor pe care le-am organizat în ultimele luni, simt că am ajuns la o soluţie ideală pentru a scăpa de aceste tipare:

Un Program cu 5 Sesiuni de Grup de Practică

Ce se va întampla în aceste 5 Sesiuni de Grup de Practică?

Sunt căte 2 ore de practică (exerciții individuale și de grup) cu un set de tehnici concrete în care faci progrese reale în a te elibera de aceste tipare de gandire bazate pe frici şi care te opresc din a face lucruri importante pentru viaţa ta.

Un program de grup, super-practic, în care să faci progrese atât cu ajutorul meu, cât şi prin interactiunea cu alţi oameni care se confruntă cu aceleaşi provocări pe care le ai şi tu. Oameni ca tine.

Aceste sesiuni sunt pentru tine dacă:

  • Știi deja că experimentezi din aceste comportamente şi întelegi modurile în care ele îţi pot afecta viaţa.
  • Ai incercat să te ajuţi singur, să citesti mult, să vorbeşti cu prietenii tăi, să mergi chiar şi la cursuri dar totuşi stagnezi… ele sunt înca acolo.
  • Ce îţi lipseşte este acţiunea, practica
  • Îți dorești un spatiu sigur cu sprijin profesional, pentru a transfera şi aplica ce ai învaţat şi pentru a te ţine de schimbarile pe care ţi le doreşti.
  • Dorești să te expui la situaţii noi, să exprimi emoţii într-un mediu potrivit şi controlat.
  • Dorești și ai nevoie să primești feedback imediat
  • Vrei să cunoşti oameni noi care au obiective şi provocări similare cu tine

Când au loc sesiunile?

În fiecare JOI de la ora 19:00 - 21:00 (ONLINE), după cum urmează:

13.04.2023 Inner Critic
20.04.2023 People Pleaser
27.04.2023 Procrastinare
04.05.2023 Perfectionism
11.05.2023 Sindromul Impostorului

Investiţia în Grupurile de Practică pentru dezvoltarea Curajului

Investiția este de 1000 Ron dar pâna Miercuri 12 Aprilie poți beneficia de Early Bird de 640 Ron pentru 5 Sesiuni de 2 ore de Grup de Practică

! Sesiunile beneficiază de clauza 100% Money Back Guarantee.

Sunt sigură ca o sa te ajute; dacă din orice motiv simţi că nu a fost aşa, doar dă-mi un email şi îţi returnez banii.

Dacă nu poţi participa la una dintre sesiuni, te pot reprograma în următoarea grupă la modulul la care ai lipsit sau poți primi înregistrarea.

Dacă sună ca ceva ce te-ar putea interesa, tot ce ai nevoie să faci este să te înscrii pe formularul de mai jos.

Apoi eu voi reveni către tine cu detaliile, ca să pot să îţi asigur locul.

Te rog să mă contactezi pentru orice fel de întrebari sau nelămuriri.

Raluca Alecu

Telefon: 0744448060

Email: ralecu79@gmail.com

Cine sunt?

Sunt Raluca și am experiență de peste 18 ani în livrarea de programe de training și coaching personalizate.

Am studiat și experimentat o multitudine de tehnici și am participat la numeroase bootcampuri, workshop-uri, seminarii și cursuri legate de dezvoltarea personală. Am dezvoltat și livrat programe care cumulează mii de ore de training, coaching și consultanță pe teme precum psihologia comunicării, autocunoaștere și profilare psihologică aplicată în organizatii, dinamici de grup și multe altele.

Prin ele am ajutat oameni din diferite domenii să-și îndeplinească obiectivele și potențialul prin intermediul dezvoltării curajului ca abilitate.

În Grupurile De Practică, împărtășesc instrumente și resurse practice, bazate pe cercetări și experiență, pentru a te ajuta să-ți dezvolți abilitatea de a fi curajos și de a-ți atinge obiectivele.

Mi-ar plăcea să lucrăm împreună.

"Raluca Alecu – trainerul si omul. Indiferent de tipologiile de personalitati pe care le identifica in grupele de curs, are abilitatea, tactul si inteligenta emotionala necesara de a-i face sa lucreze impreuna, sa-si expuna ideile si opiniile si sa provoace dezbateri. Creeaza analogii cu situatii din zona de business ce pot fi aplicabile si in viata cotidiana in relatiile cu familia, prietenii. se adapteaza dinamicii grupului si acorda atentie fiecarui individ, transformand orice sesiune intr-o sesiune de introspectie si transformare individuala a cursantului. Este o persoana asertiva si autentica. A fost un real castig sa particip la sesiunile tale!" - Madalina

"Lucrul in sesiunile de grup m-a ajutat sa inteleg ca nu sunt singura care se confrunta cu acest tip de problema si impreuna cu ajutorul Ralucai si a grupului de practica am putut face un plan de actiuni si am reusit sa imi debochez proiectele de business, sa cresc financiar si sa-mi dezvolt increderea in mine." - Mihaela

VREI SA PARTICIPI LA GRUPURILE DE PRACTICA?

EŞTI ÎNTOTDEAUNA LA O DECIZIE DISTANŢĂ DE A-ŢI SCHIMBA VIAŢA ÎN TOTALITATE.

    Vrei sa primesti gratuit si Newsletter-ul meu?